Middagsymposium


5 maart 2019


Bildung.city | Amsterdam

Voorwaarden

ORGANISATIE
Het symposium Huiselijk geweld: Hulp aan kinderen én hun ouders is een coproductie van Uitgeverij SWP en Logacom. De logistieke organisatie is in handen van Logacom.
 
DATUM EN PLAATS
Het symposium Huiselijk geweld: Hulp aan kinderen én hun ouders vindt plaats op 5 maart 2019 in Bildung.city te Amsterdam-Duivendrecht (Spaklerweg 79, 1114 AE).
 
INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN
Deelname aan dit congres bedraagt €139,- excl. btw, dit is inclusief het boek, consumpties en materiaal: tas, schrijfbloc, balpen en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.
 
KORTINGSREGELINGEN
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 29,00 korting. ‚ÄčVoorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
 
ALGEMENE VOORWAARDEN
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.
 
ANNULERINGSREGELING
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 19 februari 2019 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
2. Bij annulering tussen 19 februari en 26 februari 2019 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
3. Bij annulering na 26 februari 2018 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
CONTACTGEGEVENS
Programma
Ingrid de Jong  idjong@mailswp.com
 
Organisatie
Coby Faber  c.faber@mailswp.com
 
Nadere informatie
Logacom BV, Postbus 12010, 1100 AA AMSTERDAM. Telefoon 020-3203364, Fax 020-3308040.